Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Almelo Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Almelo

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ALMELO

Afvoer verstopt Almelo?

Afvoer verstopt Almelo? Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan ingewikkeld zijn. Op internet worden vele manieren en gereedschappen aangeboden, die je zouden kunnen helpen bij het ontstoppen van een riool. Wat werkt er nou wel en wat werkt er nou niet? Op deze pagina staan een aantal tips met uitleg!

Laat je het liever door een ervaren rioolspecialist doen? Dat begrijpen wij. Onze ervaren loodgieters taan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Neem dan snel en vrijblijvend contact op via 0546 202 873 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Almelo

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Almelo? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Onze specialisten kunnen snel ter plaatse zijn. Samen met jou zoeken we de beste oplossing voor jouw verstopping. 

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je riool, geven wij ook een gratis advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppen Almelo lost het op! Je kunt ons bereiken via  0546 202 873 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Almelo Logo
Loodgieter ontstoppen Almelo afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet goed doorloopt, is de kans groot dat dit te maken heeft met een verstopping. In sommige gevallen kun je dit zelf gemakkelijk oplossen. Onze rioolspecialisten hebben een aantal waardevolle tips voor je op een rij gezet!

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Neem dan snel contact met ons op via 0546 202 873. De ervaren loodgieters van Ontstoppingsdienst Almelo helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Een verstopping kan veroorzaakt worden doordat de afvoer van een elektrisch apparaat geblokkeerd wordt. Het is goed mogelijk dat het probleem ligt bij de filter van het apparaat. Je doet er dus goed aan om deze te controleren.

Hoe doe je dit? Haal als eerst de filter uit het apparaat. Maak de filter schoon met warm water en sop. Is de filter weer schoon? Laat deze dan drogen en plaats hem vervolgens terug op de oude plek.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Almelo
Afvoer verstopt Almelo

Sifon

Sifon legen

Veel verstoppingen worden veroorzaakt door een verstopping in de sifon (de zwanenhals). Een sifon wordt op vrijwel alle afvoerbuizen gebruikt als stankafsluiter. Wanneer een sifon niet meer goed werkt, kan er troep ophopen aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer door.

Je kan dit simpel verhelpen. Haal de sifon los. Spoel de sifon goed door onder de kraan, en zorg ervoor dat al het afval verwijderd wordt. Draai de sifon vervolgens weer terug op de afvoer. De kans is groot dat de afvoer nu weer goed spoelt.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een andere effectieve manier op je afvoer te ontstoppen is door middel van zuiveringszout (baking soda).

Hoe werkt dit? Vul een emmer met warm water. Gooi hier het zuiveringszout bij in. Meng dit door elkaar. Gooi dit mengsel vervolgens in de afvoer en laat dit een nachtje inwerken.

Tip! Wanneer je het zuiveringszout aanmengt met azijn, zorgt dit voor een effectievere ontstopping.

Ontstoppen Almelo Leiding
Riool ontstoppen Almelo graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kunt ook gebruik maken van de ouderwetse plopper. 

Hoe doe je dit? Zorg er eerst voor dat je de ontstopper flexibeler maakt. Dit kan door hem te stoppen in een bak met warm water. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Heeft u extra hulp of advies nodig? Bel dan vrijblijvend met Ontstoppen Almelo om jouw klus te bespreken met onze experts via 0546 202 873.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kunt ook proberen de verstopping los te laten komen door gebruik te maken van een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Doe dit wel erg voorzichtig, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig om schade te voorkomen. Het is belangrijk dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Om te controleren of het gelukt is, gooi je een emmer water in de afvoer. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Is het niet gelukt? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0546 202 873. Dan zorgt Ontstoppingsdienst Almelo voor de rest!

Graven riool Almelo
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Zo kan een riool verstopt raken door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of door andere grote voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer een riool niet op de juiste manier is aangelegd, zorgt dit voor een vergroot risico op een verstopping. 

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool mee verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel verschillende manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0546 202 873.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat je afvoer in goede staat is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld niet om verstandig frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Vaak ontstaan verstopping geleidelijk aan. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Wij maken gebruik van de nieuwe meetapparatuur wat het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Wij zijn te bereiken op 0546 202 873.

Loodgieter Almelo Ontstoppen
WC ontstoppen Almelo

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wilt u uw verstopping laten oplossen? Neem dan snel contact op.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van een aantal onderdelen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wij zorgen in ieder geval altijd voor een eerlijke prijs. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar Ontstoppingsdienst Almelo via 0546 202 873.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-almelo

WC verstopt

Woon je in Almelo of omstreken en heb je last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Almelo. Onze ervaren ontstoppers staan voor je klaar. Maak snel een afspraak!

loodgieter-almelo-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Almelo

Heb je problemen met de afvoer? En woon je in Almelo en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-almelo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Almelo

Woon jij in Almelo en omstreken? En wil jij jouw riool later inspecteren? Neem dan contact met ons op! Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-almelo-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Almelo en omstreken? Dan helpen wij je graag! Neem vandaag nog contact op met Ontstoppen Almelo.

Loodgieter Almelo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Almelo en omstreken? Bel dan geheel vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Almelo! Wij geven je het beste advies en zorgen voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Almelo

Heb jij last van een verstopte afvoer? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Almelo en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0546 202 873.

Verstopping Almelo

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Almelo

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Almelo Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Almelo. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Almelo

Bij ons heeft Ontstoppen Almelo de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Almelo

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppingsdienst Almelo BV.

Brandweer Kazerne Almelo

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Loodgieter Delft, Loodgieter Zoetermeer, riool.eigenoverzicht, riool.startplezier, riool.favos, riool.boogolinks, riool.bestelinks, riool.allepaginas, Schoorsteenveger Almelo, Schoorsteenveger Nijverdal, Schoorsteenveger Rijssen, Riool.websitelink, riool.jouwbegin, riool.beginspot, riool.web-directory, riool.start-links, riool.topbegin, riool.linkgoed, riool.linkhotel, riool.sitelinkje, riool.linkplein, riool.beginthier, riool.verzamelgids, riool.tipjes, riool.linkspot, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Loodgieter Huizen, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Spijkenisse, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker HilversumDakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker ZeewoldeDakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam,
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0546 202 873

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Almelo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Almelo