Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Almelo Logo

Ontstoppen

WC verstopt Almelo

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ALMELO

WC verstopt Almelo?

WC verstopt Almelo? Niemand vind het leuk om een wc te ontstoppen, maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het geen prettige klus is, kan er ook nog een enorme stank vanaf komen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Wij hebben een aantal tips op een rij gezet waarmee jij hopelijk je wc kan ontstoppen.

Zit jouw wc verstopt? Bel gratis naar 0546 202 873 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat is het handig om eerst de vloer te bedekken. Dit kun je doen met een oude doek of een zeil. Hiermee voorkom je dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Dit bespaart je een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Almelo Logo
Loodgieter ontstoppen Almelo afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Als je je wc wilt ontstoppen, is het van belang dat je weet wat de oorzaak van de verstopping is. Is er bijvoorbeeld iets in de wc gevallen?

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt.

Wanneer dit het geval is, is het van belang dat de verstopping naar boven gebracht wordt. Ga dus voor een methode waarmee de verstopping omhoog komt.  

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Heb je hulp nodig bij het ontstoppen van wc? Bel dan zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Almelo op 0546 202 873.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping in de wc zien zitten. Dan kan je er vaak met de hand bij. 

Als dit het geval is ligt de oorzaak vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het relatief makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Gooi het object niet opnieuw de wc in. Hierdoor kan de wc namelijk opnieuw verstoppen. 

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0546 202 873

Ontstoppen afvoer Almelo
Ontstoppingsdienst Almelo

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode daartegen is wasmiddel. Dit is een goedkope manier om de verstopping tegen te gaan. Daarnaast werkt dit ook tegen de stank. Zeker het proberen waard dus!

Hoe doe je dit? Vul een grote emmer met warm water. Gooi vervolgens twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat het water niet kokend heet is. Dit kan namelijk het porselein beschadigen. 

Heeft u vragen bij het ontstoppen van uw wc? Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Almelo via 0546 202 873.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Zijn de bovenstaande methodes nog niet erg effectief? Dan kunt u altijd nog gebruik maken met de ouderwetse plopper. 

Hoe doe je dit? Zorg als eerst dat de ontstopper flexibel wordt. Dit kan door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Wanneer de ontstopper volledig op de toilethals zit, trek je de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht waarmee de verstopping los kan komen. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping helemaal naar boven komt.

Pas wel op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hierdoor kan je de verstopping namelijk erger maken. Het gaat voornamelijk om de zuigkracht die ontstaat bij het terugtrekken.

Ontstoppen Almelo Leiding
WC verstopt Almelo

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer, moet je erg voorzichtig te werk gaan. Je kan namelijk schade aanbrengen op de leidingen. 

Laat u het liever door een ervaren ontstopper doen? Neem dan snel contact op via 0546 202 873.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd. Het kan zijn dat de oorzaak simpelweg te hardnekkig is. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met speciale apparatuur om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0546 202 873 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Almelo

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-almelo

WC verstopt

WC verstopt Almelo

Woon je in Almelo of omstreken en heb je last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Almelo. Onze ervaren ontstoppers staan voor je klaar. Maak snel een afspraak!

loodgieter-almelo-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je problemen met de afvoer? En woon je in Almelo en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-almelo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Almelo

Woon jij in Almelo en omstreken? En wil jij jouw riool later inspecteren? Neem dan contact met ons op! Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-almelo-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Almelo en omstreken? Dan helpen wij je graag! Neem vandaag nog contact op met Ontstoppen Almelo.

Loodgieter Almelo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Almelo en omstreken? Bel dan geheel vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Almelo! Wij geven je het beste advies en zorgen voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0546 202 873

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Almelo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Almelo