Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Almelo Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Almelo

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ALMELO

Riool ontstoppen Almelo?

Riool ontstoppen Almelo? Wanneer je te maken hebt met een verstopt riool, moet je eerst opzoek naar de oorzaak. Door de oorzaak aan te pakken heb je zo min mogelijk stankoverlast. Alleen is de oorzaak aanpakken niet altijd makkelijk. Eerst moet je jezelf dit afvragen: Waar vind ik verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0546 202 873 om advies te vragen aan onze rioolspecialisten. Riool Ontstoppen Almelo staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Bij een verstopping in het riool is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Als het water in de gootsteen gaat borrelen, wanneer je de wc doorspoelt, heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Wanneer dit het geval is, is het verstandig om ervaren specialisten in te schakelen.

Het kan ook zo zijn dat er een specifieke afvoer verstopt geraakt is. Als dit het geval is, blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak of gootsteen blijft staan. Vaak zijn haren en zeepresten hier de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Vaak leidt dit tot een vervelende en hardnekkige verstopping.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, moet je elke afvoer controleren. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Loopt het water niet weg? Dan is het waarschijnlijk een verstopping. Dan kun je het beste bellen met 0546 202 873 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Almelo Logo
Loodgieter ontstoppen Almelo afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Je kan een riool ontstoppen met een hogedrukreiniger. Dit is zeer effectief, maar kan ook voor problemen zorgen. Om schade te voorkomen is het van belang dat je professioneel en zorgvuldig te werk gaat. Je wilt natuurlijk niet dat de badkamer of keuken overstroomt. 

Hoe ga je te werk? Stop als eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Spuit de afvoer vervolgens goed door. Doe dit ongeveer 3 minuten.

Laat u het liever door een expert doen? Neem dan contact op via 0546 202 873.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel op het moment dat je riool wordt verstopt zit door bijvoorbeeld een prop restafval. 

Hoe werkt dit? Druk je veer in afvoer. Doe dit tot je de verstopping bereikt hebt. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, druk je veer dan voorzichtig in de verstopping. Probeer nu een te duwen en te trekken. 

Wanneer je de ontstoppingsveer gebruikt in combinatie met de zuiveringszout, kan dit zorgen voor een effectieve ontstopping. Soda zorgt er namelijk voor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping en zorgt dat jouw riool weer zo goed als nieuw is.

Kom je er zelf niet uit? Of wil je geholpen worden door een rioolexpert? Dit begrijpen we. Neem snel contact op via 0546 202 873.

Ontstoppen afvoer Almelo
Ontstoppingsdienst Almelo

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert zuigkracht waarmee de verstopping los kan komen.

Zorg eerst dat de plopper zacht wordt. Dit kan je doen door hem onder een warme kraan te houden. Wanneer de plopper wat soepeler is, kan je aan het werk.

Zet de plopper bovenop de afvoer. Zorg ervoor dat de hele rand bedekt is. Druk vervolgens de plopper langzaam naar de beneden. Trek nu hard aan de plopper. De kans is groot dat je dit proces een aantal keer moet herhalen. 

Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Laat je het liever door een ervaren loodgieter doen? Bel dan vrijblijvend naar 0546 202 873.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Zuiveringszout (of soda) is al een aantal keer naar voren gekomen als hulpmiddel, maar dit is op zichzelf ook al een effectieve manier om jouw riool te ontstoppen. Zeker het proberen waard dus!

Hoe werkt dat? Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat. 

Soda heeft een ontvettende werking. Dit zorgt ervoor dat afvalresten als zeep en haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor een verstopping in een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Neem dan contact op met onze spoedservice van Ontstoppen Almelo op 0546 202 873.

Ontstoppen Almelo Leiding
Riool ontstoppen Almelo graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Het gebruik van deze middelen kan tot beschadiging in de afvoer leiden. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking die de binnenkant van de leidingen kan aantasten.

Naast de mogelijke beschadiging vervuil je bij het gebruik van deze middelen ook nog eens het water dat in het hoofdriool komt. We raden je om die redenen niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Almelo op 0546 202 873.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van het riool niet lukken? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppingen in riolen. Onze medewerkers beschikken ook allemaal over een VCA-diploma. De juiste mensen met het juiste gereedschap zorgt voor een perfecte ontstopping.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Maak nu een afspraak via 0546 202 873.

Graven riool Almelo

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-almelo

WC verstopt

Woon je in Almelo of omstreken en heb je last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Almelo. Onze ervaren ontstoppers staan voor je klaar. Maak snel een afspraak!

loodgieter-almelo-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je problemen met de afvoer? En woon je in Almelo en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-almelo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Almelo

Woon jij in Almelo en omstreken? En wil jij jouw riool later inspecteren? Neem dan contact met ons op! Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-almelo-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Almelo

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Almelo en omstreken? Dan helpen wij je graag! Neem vandaag nog contact op met Ontstoppen Almelo.

Loodgieter Almelo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Almelo en omstreken? Bel dan geheel vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Almelo! Wij geven je het beste advies en zorgen voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Almelo

Wij hebben een team van ervaren ontstoppers klaarstaan die jou graag helpen bij het ontstoppen van jouw riool. In de loop der jaren hebben wij veel verschillende klussen opgepakt: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Wij maken gebruik van een unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0546 202 873.

Verstopping Almelo

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Almelo!

Riool Almelo

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Almelo Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Almelo. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Almelo

Bij ons heeft Ontstoppen Almelo de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Almelo

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppingsdienst Almelo BV.

Brandweer Kazerne Almelo

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Loodgieter Delft, Loodgieter Zoetermeer, riool.eigenoverzicht, riool.startplezier, riool.favos, riool.boogolinks, riool.bestelinks, riool.allepaginas, Schoorsteenveger Almelo, Schoorsteenveger Nijverdal, Schoorsteenveger Rijssen, Riool.websitelink, riool.jouwbegin, riool.beginspot, riool.web-directory, riool.start-links, riool.topbegin, riool.linkgoed, riool.linkhotel, riool.sitelinkje, riool.linkplein, riool.beginthier, riool.verzamelgids, riool.tipjes, riool.linkspot, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Loodgieter Huizen, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Spijkenisse, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker HilversumDakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker ZeewoldeDakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam,
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0546 202 873

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Almelo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Almelo